Босът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира по любопитен начин преминаването на стража Георги Георгиев в Левски. Пред колегите от dsport.bg той обяви, че трансферът е един вид помощ към столичния съперник и знак на добра воля от страна на "белите". Стефанов не се опасява от евентуална криза на този пост в отбора му, тъй като според него славистите разполагали с достатъчно класни вратари.

Официално: Левски привлече Георги Георгиев

Официално: Левски привлече Георги Георгиев

"Сключихме сделката"

"Вярно е, че Георги Георгиев ще премине в Левски. Още миналата година сме говорили с него, че ако получи добра оферта ще му дадем възможност да се развива. Такова е времето, че трябва да се помага на Левски. След като сме участвали в създаването на Левски, защо да не участваме и в подпомагането му".

"В Славия са четиримата национални вратари. За мен Георги Петков е най-добрия. Това, че националния селекционер не поглежда към него си е негова работа. Стергиакис е младежки национал на Гърция, а малкия Вуцов е юношески национал. Ние не страдаме от липса на вратари, а напротив - имаме ги в изобилие. Все пак толкова години съперничество между Славия и Левски защо да не покажем, че имаме само добри намерения. Ръководството и футболистите на Славия винаги са били коректни и интелигентни. Нека това да бъде знак към всички останали, че ние искаме между нас отношенията да се развиват само на спортния терен, никъде другаде".

От Левски потвърдиха ТОПСПОРТ: Георгиев идва на "Герена" със свободен трансфер

От Левски потвърдиха ТОПСПОРТ: Георгиев идва на "Герена" със свободен трансфер

Споразумението е за две години и половина