Босът на Славия - Венци Стефанов даде да се разбере, че според него футболните президенти в България не оказват натиск върху съдиите.

"Не съм видял дузпата. Имат право да претендират, но съдията решава. Мач като мач. Нямаше високо ниво и не е имало никакви простотии. Трябва да изровим нещо, за да си говорим празни приказки. Нагнетяваме напрежение. Имам претенции към играта на Славия. С г-н Крушарски винаги съм имал много добри отношения. Никога не сме претендирали, че някой от клубовете действа некоректно спрямо другия. И Крушарски иска отборът му да побеждава. Играе добър футбол. Дано продължи да играе така".

"Не знам нищо за упражняване на натиск от футболните президенти. Славия никога не е упражнявал такъв. Винаги съм казвал нещата в прав текст. Преди много години излязох и казах за един съдия, който дойде при мен и искаше пари. Той се казваше Момчил Райков. Много пъти съм повтарял, че българските съдии могат да свирят много добре. Кабаков свири на Световно. Преди това имахме Антон Генов и Наско Узунов. Сами правим така, че обезличаваме съдиите. Непрекъснато те са виновни. Главните виновници са тези на терена и тези, които им дават да ядат бял хляб".

Мартин Кушев: Посвещаваме равенството на Загорчич

Мартин Кушев: Посвещаваме равенството на Загорчич

Водещият Славия остана доволен от равенството с Локомотив (Пд)