Президентът на Славия Венцеслав Стефанов има възможност да спаси Славия по административен път с цели два гласа на предстоящия Изпълком в сряда. 

Очаква се утре ръководството на футболната централа да обсъждат внесеното предложение от ПФЛ за "рестарт" на системата с увеличаване на отборите в елита до 16. При този вариант няма да има директно изпадащи отбори, което ще гарантира елитен статут на Славия и догодина.

"Тема спорт" твърди, че Стефанов, който е част от Изпълкома, е получил нотариално заварено пълномощно от друг член - Спас Русев, с което той може да гласува по свое усмотрение.

Венци Стефанов е един от хората, които най-много държат за промяна на формата на първенството, тъй като неговият отбор е застрашен от изпадане във Втора лига. Така той ще може да даде два гласа за полза на предложението за увеличаване на отборите в efbet Лига.

От Славия с позиция за Светослав Вуцов: Заставаме твърдо и категорично в защита на нашия вратар!

От Славия с позиция за Вуцов: Заставаме твърдо и категорично в защита на нашия вратар!

"Габонецът се яви пред камерите в ролята на дълбоко обиден чернокож млад човек, но не обели и дума как той се е държал към Светослав и към други футболисти на Славия"