Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че Златомир Загорчич ще продължи да води "белите" и смяна на треньора не е на дневен ред в "Овча купел". Отборът му влезе в лоша серия от три поредни загуби и е шести с 35 точки, с колкото са още Левски и Арда. Славия приема "сините" от Кърджали в неделя от 12:00 часа.

В типичния си стил Стефанов се закани на играчите си, че ако е нужно, ще влезе със сопата в съблекалнята...

"Няма да сменяме Загорчич. Работим заедно, не му е поставен ултиматум. Да, загубихме последните три мача, и трите нещастно, за жалост. Допуснахме доста грешки, но те са по-скоро индивидуални, отколкото треньорски. Търсим вината в себе си и се борим да се върнем в старото състояние. Имаме доверието на Загорчич", коментира Стефанов пред "Блиц".

Стефанов гласува доверие на Заги, но иска задължителна победа срещу Арда

Стефанов гласува доверие на Заги, но иска задължителна победа срещу Арда

Ето подробности

"Като взема сопата... може и да набия футболистите, ако това ще реши нещата, в кръга на шегата го казвам. Те трябва да имат в главата и в сърцето, не са малки деца. Смятам, че разбират ситуацията и ще се справим в предстоящите мачове", продължи босът на Славия.

След мача с Арда на "белите" предстоят две столични дербита с Локомотив (София) - за първенство и от 1/4-финалите за Купата на България. "Целта ни е да се представяме успешно навсякъде", добави Стефанов.

"Всички сме изненадани от загубата на Лудогорец от Пирин. За мен Лудогорец имат много слаб треньор - Анте Шимунджа, даже не зная дали още им е треньор", каза босът на Славия.