Босът на Славия Венци Стефанов обяви, че се оттегля от Изпълкома на БФС. Президентът на "белите" добави, че е против въвеждането на ВАР в България. Той коментира и ситуацията около битката за временния президентски пост на централата. 

"Мишел Платини, който е голям футболист и ръководител, ни върна на футболната карта. Той каза, че ВАР е бич за футбола. Когато е човешка грешка, то се вижда. Когато ние ги търсим, тогава се извършват издевателства над другите отбори. 

Снимка 457119

Източник: LAP.bg

Имам кандидат за президент на БФС. Имам кандидат, който да бъде и като изпълнителне директор. Ако сега ги кажа, до юни месец ще им разгоните фамилията. Ще има на 6 години как се е напикал, на 14 години с кой се е сбил.

И двамата са много коректни, мъжки, футболни хора. Честни с достойнство. Знаят езици. Дали са футболни хора?! Не, от фигурното пързаляне са. 

Данчо налива масло в огъня, което не е необходимо нито за хората във футболния съюз, нито на самото първенство. Когато има безвластие, дори добре структурираните неща се развалят. Касабов е доста по-уравновесен човек. Не е човек на крайностите. Данчо дори самите футболисти не го долюбват, което е публична тайна.

Венци Стефанов: Лечков създаваше излишно напрежение, не сме против държавата

Венци Стефанов: Лечков създаваше излишно напрежение, не сме против държавата

"Демокрация сме, всеки има право да се кандидатира"

След това Стефанов добави, че няма намерение да влиза в новия Изпълком на БФС. 

"Моето момче, аз вече съм много стар човек. Отговорих ти на въпроса. Мога да помагам и отвън, но на този, който иска да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се помага. Новото ръководство трябва да работи с държавата. Ще помагам на Славия, докато мога", обяви Стефанов на пресконференция.

Снимка 457120

Източник: LAP.bg

Докарали сме го дотам, че с изкуствено дишане да вдигаме националния отбор, за да се класираме на европейско първенство. Друг е въпросът как ще се приберем. Аз лично не бих отишъл да гледам мачовете при класиране за европейското първенство, защото ме е страх как ще се приберем. 

Унгария е на нашето дередже. Исландия е малка държава, но почти всички техни национали играят в силните първенства. Дано да имаме шанс. Като българин желая да успеем", допълни босът на Славия.