Босът на Славия - Венци Стефанов, коментира думите на треньора на Витоша Асен Букарев, че е бил търсен, за да може неговият отбор да даде мача на Царско село. Стефанов говори и за срещата между "белите" и ЦСКА вчера.

"Останах потресен от признанието на Асен Букарев. Ако има Дисциплинарна комисия на място, а не ми се вярва да има, Царско село трябва да бъде изхвърлен от Първа лига. Питайте ген. Василев защо Стойне Манолов смени съдията за мача със Славия. Какво искат тези? Докога ще ги търпим? Сменят и си назначават съдии, правят опити да уговарят мачове. Царско село трябва да бъде разследван и изваден от елита, след това потресаващо разкритие. Чест прави на Асен Букарев, че каза какво се е случило. Можеше да си замълчи, но той не е свикнал така да работи. Не познава подобни методи. Букарев е бил при мен в Славия и го познавам много добре. Той е възпитан и интелигентен човек. От добро и образовано семейство", заяви Стефанов пред "Гонг".

"Доволен съм от представянето на нашите футболисти в мача срещу ЦСКА. Много се стараха. Единствено съжалявам, че този фамозен удар на Кирилов срещна гредата, а не влезе. Това може би щеше да се превърне в гола на сезона. Ако беше вкарал, щях да съм на седмото небе от щастие. Правим всичко това с български момчета, като повечето от тях са доста млади. Не взимаме някакви си ментета", допълни босът на "белите".

Венци Стефанов отговори на Сираков: В края на краищата Левски и ЦСКА трябва да играят с някой

Венци Стефанов отговори на Сираков: В края на краищата Левски и ЦСКА трябва да играят с някой

"Сами срещу всички ли пак го играят? "