Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира информацията, че е осъден за расизъм. Шефът на "белите" говори и за ситуацията в родния футбол след парламентарните избори, проведени през уикенда.

"Аз не мисля, че съм расист. Това не е съдебно решение, а такова на комисия. Над нея има други, по-висши инстанции. Пак повтарям - не смятам, че съм расист. Просто един дописник реши да трупа популярност на мой гръб. Най-добре обаче се смее този, който се смее последен. Баба ми обичаше да казва, че рано или късно идва Видовден. За всички.

Стефанов: Жейнов е от Бургас, това расова дискриминация ли е?

Стефанов: Жейнов е от Бургас, това расова дискриминация ли е?

"Адвокатът ще се разправя"

Смятам, че държавната ясла свърши за всички! Каквото било, било. Който ял от баницата, ял. Свърши тая. Ще затягат коланите. Ако Радостин Василев наистина стане министър на спорта, надявам се да покаже нужните качества. Той е млад човек, дано се покаже справедлив и честен. Надявам се да направи нужното не само футболът, но и спортът в България да се развива.

Бих му предложил да направи така, че да възстанови междуучилищните първенства, кварталните състезания, както е по света. И не трябва да има повече клубове на хранилка! И 100 000 лева да има общо за професионалните клубове, да се разделят тези пари между всички. Надявам се, че Радостин Василев ще бъде един съвестен спортен министър", заяви Венцеслав Стефанов пред "Спортал".

Осъдиха Венци Стефанов за расизъм!

Осъдиха Венци Стефанов за расизъм!

Босът на Славия е и глобен