Венцеслав Стефанов даде интервю за "Дарик" радио след решението на Комисията за защита от дискриминацията. Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС беше признат за виновен в расова дискриминация.

"По този въпрос не коментирам нищо. Имам адвокат. Адвокатът ще се разправя с тези личности. Жейнов е бургазлия, това расова дискриминация ли, като казвам, че е от Бургас? Да не ме съдят и за това? Не, няма да заровим томахавките с Николай Жейнов.

Доволен съм от подготовката, доволен съм от момчетата. Убеден съм, че следващият сезон ще е много по-добър за Славия. Ако има добър футболист и Загорчич го хареса, защо да не го вземем? Ако ще се привличат чужденци, то би трябвало да се привличат класни чужденци. Няма смисъл да се привличат такива, за които ме съди Комисията за защита от дискриминацията.

Ние сме доволни, че Петко Христов отива да играе в европейски шампион. Представи се отлично. Парите не са най-важното нещо. Не знам защо първо се пита за парите, а не за играта. При всички случаи футболистите на Славия си получават заплатите, а не като някои клубове, които от месеци не са си ги получавали. Има запитвания за Андреа Христов, не са едно или две, но конкретна оферта няма", каза той.

Осъдиха Венци Стефанов за расизъм!

Осъдиха Венци Стефанов за расизъм!

Босът на Славия е и глобен