Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнение за изказването на Виктор Кашай днес. Унгарецът обяви за него на пресконференция, че "многото говорене не помага на българския футбол" и призова всеки, който желае да прекара една седмица в родината му, за да види как се работи там. Стефанов не остана доволен от думите на шефа на съдиите и сподели пред "Спортал" своето мнение по темата. 

"Аз мога да му кажа мнението си в Унгария, мога да му го кажа и в България. Ако иска, той да дойде при мен една седмица и да види как се издържа футболен клуб. Ние даваме пари за българския футбол вече 28 години. Кашай сигурно е започвал своята съдийска кариера по онова време. Нека се отнася с повече уважение към хората, които си дават парите в нашия футбол.

Кашай отвърна на Венци Стефанов: Понякога многото говорене не помага на българския футбол

Кашай отвърна на Венци Стефанов: Понякога многото говорене не помага на българския футбол

Преди дни босът на Славия се нахвърли на унгареца

Той да си гледа съдиите, на които е шеф! Дотук през сезона отборът на Славия е загубил девет точки от питомците му. Единият съдия казва едно, другият - друго, а накрая Славия страда. Отнасям се с уважение към институцията, очаквам и иституцията да се отнася с уважение към нас. Мен не ме интересува какво прави в Унгария, искам съдийството в България да е на високо ниво", заяви босът на най-стария столичен клуб.