Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира пред "Спортал" вчерашната среща на министъра на спорта Радостин Василев с боса на ЦСКА Гриша Ганчев.

Пожелавам на Радостин Василев здраве! И нека работи в услуга на целия български спорт - говоря за всички спортни федерации и всички клубове, без значение футболни или по петанк. Да не се окаже, че наистина е представител на някаква циркова трупа. Вчера седнал да прави четиристранна среща с ЦСКА, преди това тристранна, двустранна... Кога стана министър, кога започна да урежда въпросите на ЦСКА.

Разберете ме, нямам против ЦСКА - нека имат модерен стадион, нека се направи. Гриша Ганчев е бизнесмен, нормално е да гони интересите на своя клуб. Но министърът да е министър на всички! Какъв управленски опит има Василев? От адвокатче на ЦСКА и футболно мениджърче, стана министър. Какво е ръководил досега той? Като какъв Василев ще удовлетворява последното желание на Гриша Ганчев? И какво - Гришата ще се оттегля ли, та му е последно желанието?

"Сердика спортни имоти" ще има отношение по строежа на стадиона на ЦСКА, колкото аз имам отношение относно космодрума в Байконур! Отношение имат Общината и този, който ще дава парите и ще строи. Така че питам - как точно Радостин Василев ще удовлетвори последното желание на Гриша Ганчев?

ЦСКА с важно съобщение: Обнадеждени сме, искаме да стартираме строителството в края годината

ЦСКА с важно съобщение: Обнадеждени сме, искаме да стартираме строителството в края годината

"Очакваме конкретни действия в най-кратки срокове"

В България сме 500-600 футболни клуба. Ако всички излезем с последно желание, какво ще прави министър Радостин Василев? Може и ние да имаме последно желание. То няма да му стигне времето да изпълнява последни желания.

С ЦСКА говори вече няколко пъти, с Левски седна да говори. Те пък за козирка мислят. Най-добре да опънат 2000 чадъра над сектора вместо козирка. На Ботев и Локомотив в Пловдив пък не им стигали парите. Е, още ли искат, бе? Още ли помощ? А нас, другите, кучета ни яли, така ли? Не става така! Бъди министър на всички", каза Стефанов.

Приспадат 3,5 милиона лева на ЦСКА след 15 януари?

Приспадат 3,5 милиона лева на ЦСКА след 15 януари?

"Засега чакаме документите за извършените подобрения в цялост"