Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели мнението си след победата с 1:0 над Арда в мач от 23-ия кръг на Първа лига.

"Настроението е много добро, след като бием. Определено мога да кажа, че имахме повече положения. Победихме най-трудния противник от последните три мача. Загубихме други, които бяха задължителни да спечелим. Така е във футбола. Всеки може да победи всеки. Побеждаваме силните, защото сме много силен отбор. Подценяваме слабите и получаваме наказание", започна Стефанов.

"Важното е самите футболисти да си повярват. Който каквото и да им приказва, всичко е в главата. Не се интересувам кой ще влиза в шестицата, кой ще е седми... я камилата, я камиларят. Почти няма отбори в България, които искат да играят в Европа и са спокойни, че там ще постигнат нещо. Лудогорец се лута, ЦСКА има големи амбиции, дано успее да направи нещо. Всичко засега е в сферата на мечтите", продължи босът на "белите".

Славия победи Арда с 1:0 в мач от efbet Лига

Славия счупи каръка след измъчена победа над Арда

Вижте подробности

"Не се ли убедихте, че нямаме различия със Загорчич? Всички сме доволни от работата му. Има някои моменти, в които индивидуални грешки, несериозен подход и се получават тези издънки. Двата мача срещу Ботев Враца и срещу Хебър, се случват от индивидуални грешки. Първото полувреме имахме толкова много положения. Арда не знам да са имали положения и да се е намесил Вуцов. Вратарят на Арда направи спасявания на 100%-ови положения", завърши Венци Стефанов.