Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира равенството на неговия отбор с Берое (1:1) в Стара Загора.

"Бориха се момчетата - и предишния мач, и този. Виждам доста положителни неща в играта", Стеганов сподели пред Sportal.bg. "Виждам, че отборът има голям потенциал. Трябва обаче да започнем да вкарваме, да реализираме положенията си. Убеден съм, че Калоян, Сораков, Митко Рангелов и Косъма имат потенциал, нещата ще се получат."

Берое и Славия завършиха 1:1

Славия отмъкна точка срещу 10 от Берое

Срещата под Аязмото завърши 1:1

"Не искам да отправям думи към феновете, разочарован съм от тях. Феновете трябва да подкрепят отбора - преди две години викаха "Заги, вън!", сега казват "Заги, върни се!". Славия има треньор - Александър Тарханов, и аз съм доволен от него. Ние не сме освободили Загорчич, той си тръгна сам."

"Херо винаги е притеснен, когато съдията не свири по неговата гайда. Аз мисля, че това е един от малкото съдии, който свири безпристрастно всичко. Не им изнася. На мача с ЦСКА също имаше игра с ръка, но нямаше кой да е свирне. Видяхте и вие, нали? Наказаха ме мен обаче. Е, не мога да се съглася с това."

Херо: Бях притеснен за съдийството и се оказах прав

Херо: Бях притеснен за съдийството и се оказах прав

"Крум Стоянов се кълне, че не е ударил никой"

Господ здраве да дава - и на Херо, и на тия, които раздават наказания с хиляди левове. Господ вижда - бави, но не забравя. Ще дойде Видовден", заяви Стефанов.

Снимка 519702

Източник: beroe.bg