Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира пред "Спортал" битката за титлата, която водят Лудогорец и ЦСКА.

"Първенството върви много интересно. Може би сега с новия треньор Лудогорец ще започне да записва добри резултати. Те щяха да загубят точки и срещу Славия, ако не ни бяха вкарали гол в последната минута. Тогава извадиха късмет. Дали ЦСКА ще е шампион, дали Лудогорец, за мен няма особено значение - за мен до голяма степен това няма да е български шампион. Лудогорец като имат куп чужденци и какво - падат като домакин от Пирин.

Искам да виждам повече българи в отборите, това е най-важното. Не че имам нещо против чужденците, но да са класни и да е с мярка. Трябва да има българи! В Лудогорец имат четирима-петима, сега и с Тодор Неделев, ЦСКА имат още по-малко. Мисля си, че ЦСКА 1948 ще спечели мача в неделя, с което могат да се намесят и те в борбата за титлата. Което не би било нещо лошо, те имат повече българи в своя състав", каза Стефанов.

Той поздрави и легендата на Славия Чавдар Цветков, който днес става на 70 години.

"Чаво е истински славист! И голям мъжкар! Мога да кажа, че от легендите на Славия, които останаха, той е номер 1. Чаво никога не предаде Славия, никога не направи нещо против Славия, никога не спря да казва, че е славист. Той винаги е носил Славия в сърцето си. Един много голям футболист. Шами, Чаво, Ларгов, Мони Симеонов - слависти с големи букви", коментира босът на "белите".

Големият Чавдар Цветков стана на 70 години

Големият Чавдар Цветков стана на 70 години

Славното ляво крило е роден на 8 март 1953 година в Своге