Президентът на Славия - Венци Стефанов, в типичен стил коментира предстоящия мач с Ботев от полуфинала за Купата на България, както и обвиненията в задкулисни игри преди сблъсъка.

"Познавам Станислав Ставров от няколкото срещи, които е свирил на Славия и нямам претенции към този съдия. Мисля, че е един от доблестните хора в българския футбол. Ескалацията на футболно хулиганство не намалява и е крайно време органите да вземат мерки. На това ГМО в Коматево не може да се играе футбол, защото отгоре висят дузина екзалтирани и в неособено адекватно състояние фенове", заяви Стефанов пред Канал 3.

"Готов съм и Асен Караславов да бъде съдия, ако те искат. Убеден съм, че Ставров ще свири обективно. Дано тези хора имат чест и достойнство да се извинят след мача. Страхотно много уважавам ръководството на Ботев. Ако един футболист на Ботев излезе с името си и каже, че Венцеслав Стефанов или някой друг от Славия го е заплашил, аз съм готов да застана пред всички и да си понеса отговорността. Това не е подход на Славия, никога не е било и няма да бъде", добави президентът на "белите".

Славия чака Ботев в спор за място на финал за Купата на България

Славия чака Ботев в спор за място на финал за Купата на България

Двата отбора излизат днес в полуфинална среща-реванш