Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, сподели пред Sportal.bg, че е стискал палци за Локомотив (Пловдив) във вчерашния финал за Купата на България.

Босът на "белите" коментира и новия национален селекционер Красимир Балъков.

"Нали видяхте какво се случи на финала за Купата? Локомотив вкара много красив гол. Още ли ще ме кълнат тези от Ботев? Ще им кажа, че куче, което ме е лаело, винаги е побеснявало. Локомотив заслужено спечели.

Локомотив (Пловдив) победи Ботев (Пловдив) с 1:0 във финала за Купата на България

Купата е "черно-бяла"! Гол шедьовър съкруши Ботев и донесе невиждана радост на Локомотив

Ален Ожболт се превърна в герой за "смърфовете"

Все още не мога да изразя конкретно мнение за новия национален селекционер. Прави впечатление, че Красимир Балъков свърши добра работа в Етър. Безспорно той беше голям футболист.

Едно е обаче да работи в Черноморец и Етър, съвсем друго в националния отбор на България. Времето ще покаже дали изборът е правилен.

Красимир Балъков: Няма нищо по-голямо от това да си селекционер на националния отбор

Красимир Балъков: Няма нищо по-голямо от това да си селекционер на националния отбор

Екипът - помощник треньор Станислав Генчев, Йончо Арсов, треньор на вратарите - Калоян Чакъров

В националния отбор е нужна промяна. Прави впечатление, че част от футболистите се ползват с привилегии. Нали видяхте с тези играчи какво направихме. Затова казвам, че е нужно да се направят корекции. Не се ли вкарат 6-7-8 нови състезатели, нищо положително няма да се случи. Има един Тодор Неделев, където се опитва да измисли нещо, но само го въртят. Един път в центъра, после на крилото. В Първа лига има млади момчета, които имат потенциал", загатна Стефанов.

БФС пренасрочи мача между Славия и Етър

БФС пренасрочи мача между Славия и Етър

Двубоят ще започне с половин час по-рано от предвиденото