Отборът на Славия се размина с нов доходоносен трансфер, а от това изключително недоволен е "белият" бос Венцеслав Стефанов. Столичният тим е бил на крачка от това да продаде Антони Стергиакис в холандския Ден Бош, но сделката се провалила в последния момент заради мистериозни чуждестранни мениджъри.

Славия изгуби Георги Йомов за неопределен период от време

Славия изгуби Георги Йомов за неопределен период от време

Крилото е с частично разкъсване на мускула

Те накарали младият вратар да не подписва с втородивизионния клуб от Холандия, тъй като го уверили, че към него има сериозен интерес от английски гранд.

Стефанов е готов да си търси правата в УЕФА, като по негови думи случилото се му "намирисва на мръсна и гадна далавера".

"Сделката беше почти готова. На 99%. Оставаше само Тони да мине прегледи и да подпише. Всичко беше уточнено - трансферна сума за клуба, финансови условия за играча. В последния момент обаче двама мениджъри, които бих нарекъл пишман мениджъри, провалиха нещата. Става въпрос за гъркиня и за италианец - някаква си Сюлеймания, която галено я наричат Таня, и Гаетано Мората", започна Стефанов изказването си пред "Блиц".

Галин Иванов от Славия: ЦСКА 1948 има интерес към мен, скоро ще стане ясно къде ще играя

Галин Иванов от Славия: ЦСКА 1948 има интерес към мен, скоро ще стане ясно къде ще играя

"Отдалечавам се от трансфер в Китай", заяви националът

"Свързали се с бащата на Стергиакис и започнали да го омайват: "Не отивайте в Холандия, никакъв договор не подписвайте. Ние имаме отбор от Висшата лига, един от добрите английски тимове. Там ще го уредим, там ще го продадем.

Човекът им повярвал, звъннал на сина си и го разубедил да не пътува за Холандия. Така сигурният трансфер в Ден Бош пропадна. Свързах се аз с тези двамата мениджъри и с въпросната Сюлеймания. Разучих я каква е - има бръснарски ли, фризьорски ли или по-скоро джендърски салон в Солун. Започнаха да се кълнат, че не лъжат. Питам ги кой е този английски отбор, който иска Тони. Кажете ми името. Те въртят, усукват, но не казват. Ако имаше наистина реален интерес и оферта, защо крият кой е клубът? И защо ни мотаят вече двадесетина дни. А днес, а утре, а вдругиден.

Ще изчакам още малко и после ще алармирам УЕФА! Категоричен съм, защото този случай намирисва на измама и на гнусна далавера", каза още президентът на Славия.

Андреа Христов ще продължи кариерата си в Козенца

Славия продаде още един футболист в Италия

Не е изключено след известен период от време Фиорентина да събере двамата братя в състава си