Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg. Босът на "белите" довери, че е възможно Борислав Михайлов да се завърне на футболната сцена.

"Да не слагат тигана на котлона преди да са хванали рибата! Възможно е Боби Михайлов да се завърне на сцената, въобще не изключвам такъв вариант. Между другото, на онова заседание Лечков каза, че нито той, нито Боби си подават оставките. И аз питам - какво ще стане, ако Боби се яви на 25 юни и обяви на конгреса, че оттегля оставката си и иска да завърши своя мандат, който е до 2022 година? Тогава и Бербатов, и Порточанов ще пият по един чай и толкова. Кога се чух последно с Боби ли? Преди около две седмици. Възможно е въобще да не се стигне до избор на нов президент, ако Боби поиска да довърши мандата си.

Венци Стефанов: От 100 години Левски се мъчат с нас

Венци Стефанов: От 100 години Левски се мъчат с нас

"Сега ще гледат по телевизията"

Освен това Бербатов къде е тръгнал? Той е един дезертьор. Голям футболист беше, но човек, който се е отказал от националния отбор, не може да има уважението на хората, в т.ч. и моето.

Гриша Ганчев, Кирил Домусчиев, Стойне Манолов, Христо Крушарски и т.н. - това са хора, които са дали!

Левски победи Славия с 1:0 в efbet Лига

Найджъл Робърта измъкна Левски от снежния капан на "Герена"

"Сините" с безценен успех над Славия в борбата за Топ 6

Порточанов също нищо не е дал. Цял живот е в яслата и само прибира. С "Нефтохим"-а зад гърба е лесно. Аз ако имах "Нефтохим" зад гърба ми, Славия щеше да играе поне един финал в европейските клубни турнири. Казвам го! Това са много пари. Всички директори в Нефтохимик взимаха по 150% премии. Знаем и какво правеше с пистолетите. Уважавам Христо като човек, с когото се познавам отдавна, но когато тръгне да говори, че той ще оправи футбола и ще измете всички, вече нещата придобиват друг нюанс. Не мога да бъда лицемерен. Какво ще оправи той?

Неговите "апостоли", дето обикалят, са все бивши съдии, повечето изхвърлени за некадърност или корупция. Нито една от молбите, подадени от клубове, не е подписана на заседание на Управителния съвет. Това значи, че някой еднолично е взел решение, без да съгласува с Управителния съвет, без да има протокол, нищо. Да ме извинява Христо, но до юни могат да станат 680 клубовете, които го подкрепят", каза Стефанов.

Тарханов разочарован: Трябваше да отбележим гол

Тарханов разочарован: Трябваше да отбележим гол

"Славия игра с желание"