Вратарят на Славия - Светослав Вуцов даде обширно интервю пред колегите от "Гонг", където говори по доста теми. Ето най-интересното от неговото изказване:

"Лудогорец превъзхожда с всичко. Първо, те имат около 30 равностойни футболисти, разполагат с изключително дълга скамейка и имат много класни чужденци. Разликата в класите се вижда и в България, и в Европа. Те се стремят да играят много силно в евротурнирите, та дори и да не дават максимума от възможностите в първенството. Все пак обаче, резултатите се виждат, неслучайно са 11 пъти поред шампиони на България, а 9 години не излизат от европейските клубни турнири.

"Георги Петков има голям пръст в моето развитие. Помагал ми е като колега с абсолютно всичко. Също голям пръст обаче има и моят треньор - Радостин Станев. Оставаме да работим индивидуално почти всеки ден, говорим и коментираме ситуации. Много ми помага със съвети и в работата.

Ради Кирилов беше изключително важен за нас. На първо място е много добър човек, един страхотен футболист, който ни помагаше както на терена, така и извън него. И липсата от него се усети още в първите мачове, но мисля че ще успеем с работа да запълним дупката, която той остави, с неговото напускане.

Не мога да го коментирам за трансфер, единствено г-н Стефанов може да каже дали е имало оферти. Смятам, че съм готов и подготвен, а и нямам претенции дали ще е голям или среден клуб в чужбина. Чакам си шанса и когато е писано да се случи ще стане. Не бързам за никъде.

Да, юноша съм на Левски. Няма да бъде по-различен. Ще бъде като всеки друг мач. Левски играят сега доста добре и спечелиха много от последните си мачове. Надявам се да дойдат много фенове и да направим един футболен празник за най-старото столично дерби".

Венци Стефанов: Независимо от резултатите, ще продължа да давам шанс на младите

Венци Стефанов: Независимо от резултатите, ще продължа да давам шанс на младите

Предпочитам нашите деца да са тези, които ще имат шанс, коментира той