Натрупалият сериозна популярност страж на Славия - Светослав Вуцов беше гост в предаването "Домът на футбола" по Диема. Пред колегите той разкри интересни подробности за своето професионално развитие:

Валери Божинов подписва със Славия

Валери Божинов подписва със Славия

Нападателят тренира с отбора от няколко дни

"Пътят ми беше много трънлив в началото. Когато бях юноша на Левски, в продължение на две години и половина, бях обявен от тогавашния главен методист - Нестор Юруков, като неталантлив и неперспективен вратар. Един вид бях изгонен от Левски. След това отидох в Царско село, попаднах на добри треньори. Треньор на вратарите ми беше Миро Митев, който ме научи на труд. Той изгради в самото начало всичко това, което съм. Другите го усъвършенстват.

Чувствам се обиден на Левски, защото не ми беше даден шанс. На мен не се гледаше като на момче, което може да стигне дотук, където съм днес. Надявам се да стигна много по-нагоре. Но както се казва - всяко зло за добро. Не тая омраза към Левски, не тая нищо.

Не знам дали отпратените сме много или малко. Може би това отказа доста големи таланти, но това е решение на ръководните фактори. Те си преценяват и те си носят отговорност за решенията.

Венци Стефанов: Гришата трябва да ми даде две бензиностанции за Светльо Вуцов

Венци Стефанов: Гришата трябва да ми даде две бензиностанции за Светльо Вуцов

И то на централно място, разработени, споделя босът на "белите"

Не е това причината да симпатизирам на ЦСКА. Може би това подпомогна, но причината се казва Иван - големият ми брат. Като бях на 7 години ме закара на мача ЦСКА - Динамо Москва. Пълен стадион, много хора викаха, пяха, не спряха да подкрепят. И аз, като едно малко дете, се зарадвах на феновете и си казах, че това ще бъде моят отбор.

В този момент съм футболист на Славия. Благодаря на всички, които са работили с мен в клуба - от президента до чистачите на стадиона. Благодаря и на феновете, които ме подкрепят от ден 1. Винаги са били зад мен. Изказвам едно голямо благодаря.

Към мен не е имало предложение от страна на ЦСКА. Трябва да питате г-н Стефанов. Казал съм му, че търся трансфер в чужбина, той знае решението ми", допълни Вуцов.

Светослав Вуцов разкри как е станал фен на ЦСКА

Светослав Вуцов разкри как е станал фен на ЦСКА

Вратарят спаси дузпа на Греъм Кери през уикенда