След трите поредни загуби настроението в Славия е лошо. То се задълбочава и от новините за състоянието на халфа Иван Минчев. Техничарят от Казанлък, който преди време стигна и до националния отбор, записа само един официален мач за 2023-а година. Той започна при поражението от Хебър Пазарджик и бе сменен в 80-ата минута.

След това треньорският щаб го е гласял за титуляр и срещу Ботев Враца, но в последния момент той е отпаднал от състава. Прегледът е показал, че има друго разкъсване на мускула, пише "Мач Телеграф". Сега ще трябва да почине по-дълго и ще е на разположение чак през месец април.

Чавдар Цветков: Славия е всичко за мен!

Чавдар Цветков: Славия е всичко за мен!

"Беше невъзможно да премина в ЦСКА или Левски"

Минчев не игра заради травма в мачовете с Пирин и Лудогорец. Така Галин Иванов е без алтернатива и единствено другият ветеран Дарко Тасевски е опция пред треньора Златомир Загорчич.

"Белите" имат сериозни проблеми в средата на терена след трансфер на Кемело Нгуена в латвийския ФК Рига. Младите таланти Крум Стоянов и Чунг Нгуен До все още не са готови да играят решителна роля в тежките битки от елита.