Северномакедонски халф от елита на Унгария е възможно да подсили Славия, съобщава "Тема Спорт". Очаква се въпросният футболист да акостира на стадион "Александър Шаламанов" за старта на зимната подготовка. Той пък бе изместен с един ден - от петък (6 януари) за събота (7 януари). Първата тренировка за годината е насрочена за 15:00 часа, а от 14:00 старши треньорът Златомир Загорчич ще даде пресконференция. Засега сигурно на сто процента е само привличането на централния нападател Владимир Николов. Бившият младежки национал идва от австрийския Адмира Вакер и ще бъде представен официално преди заниманието на 7 януари (събота).

Най-вероятно полузащитникът ще е под наем при белите. В момента ръководството уточнява последните детайли.

Славия стартира подготовката си на 7-ми януари

Славия стартира подготовката си на 7-ми януари

По-голямата част от подготовката си "белите" ще изкарат в Турция

За ново попълнение може да се счита и френския централен защитник Натан Гасама. Той вече изкара проби про белите, като бе одобрен от старши треньора Златомир Загорчич. Юношата на Нанат имаше известни проблеми с документите в последния си клуб Шоле, но всичко вече е изчистено и той също е чакан за старта на 7 януари. Все пак Гасама може да се появи и на лагера в Турция, който ще е от 11 януари до 1 февруари. Водят се заключително разговори с Войводина Нови Сад и за сина на Небойша Йеленкович - Велико. С тези четирима играчи селекцията може да се счита за приключена на 80%.

По време на престоя в Турция Славия ще изиграе 5 контроли. На 15 януари съперник е сръбския Младост Лучани, на 20 януари - казахстанския Кизилжар, на 25 януари е спаринга със словенския гранд Марибор, а после в два поредни дни - 30 и 31 януари противници ще са руските елитни Факел Воронеж и Оренбург.