Славия приема тази вечер ФК ЦСКА 1948 с амбицията да се върне на победния път след поредица от слаби резултати и игри. Белите записаха единствения си успех на старта на сезона - 1:0 над Етър на "Ивайло" и от тогава не познават вкуса на трите точки. Последваха 3 загуби и едно реми. То бе срещу ЦСКА на "Армията" - 1:1, но червените са много далеч от най-добрите си дни, за да бъде това равенство показателно.

В последните два кръга Славия претърпя истинско крушение - 1:5 от Черно море в "Овча купел" и 0:3 от Берое в Стара Загора. Тоава разклати сериозно стола на старши треньора Хосе Мари Бакеро. Нищо чудно при трето поредно поражение - тази вечер от ФК ЦСКА 1948, да се стигне до нов наставник и при белите. Съперникът вече смени предводителя си - Атанас Рибарски бе заменен от младият анонимник Николай Панайотов. Той обаче започна с победа - също над Етър с 1:0, но в Бистрица, пише "Тема спорт".

Стана ясно защо в Славия не могат да уволнят Бакеро

Стана ясно защо в Славия не могат да уволнят Бакеро

Железен договор защитава испанеца

"Не бих казал, че ни дават спокойствия слабите резултатите на Славия. Никой отбор не е за подценяване. Славия ще е пред собствена публика и на този стадион се играе трудно. Не мисля, че мачът ще е лек. Трябва да се организираме, за да спечелим", каза Панайотов. Той няма да може да разчита само на трайно контузените Джонатан Перейра и Евгений Сердюк.

От своя страна Бакеро, който може да бъде поставен на дръвника тази вечер, ще може пак да използва Иван Минчев, който изтърпя наказанието си. Санкциониран е Сибири Кейта.