Новото попълнение на Славия - Питър Макрилос набързо придоби популярност у нас, след като спечели наградата за "Играч на 19-ия кръг" в efbet Лига. Той си осигури приза след двата гола във вратата на Арда за победата с 3:2.

Ето какво каза при получаването на наградата си днес:

"Благодаря много за тази награда, благодаря на съотборниците ми, както и на клуба, те ми помогнаха да я спечеля.

Погнаха Венци Стефанов заради расизъм и дискриминация

Погнаха Венци Стефанов заради расизъм и дискриминация

Няколко институции са сезирани и провеждат разследване

Благодарен към за наградата, не съм я очаквал, искам да помогна на отбора да излезе от това положение, в което се намира в момента. Атмосферата в тима не е много добра, след като вчера загубихме двубоя, фокусирани сме в следващия двубой. Отношенията между играчите са добри, опитваме се да излезем от ситуацията. В един мач играем добре, в друг не толкова.

Снимка 522084

Източник: LAP.bg

Славия е голям клуб, с история и традиции, чест е за мен да играя за този отбор, това е крачка в развитието ми, надявам се да подобрявам играта си и да помагам на Славия. Играл съм в Англия, Гърция и Финландия, тук равнището на първенството е доста високо, затова дойдох да играя тук, това е мое мнение.

Всеки мач е важен, целта е да спечелим максимално възможния брой точки, искаме да побеждаваме във всеки един мач, искам да играя като в мача с Арда, както и всеки мач да печелим. Моят ум е ангажиран изцяло в Славия, дойдох тук да играя за Славия".

Стефанов: Вече черният пуловер е тъмнобял...

Стефанов: Вече черният пуловер е тъмнобял...

"Стоя си зад думите"