Помощник-треньорът на Славия Мартин Кушев призна, че "белите" започнаха лошо, но успяха да покажат характер и да обърнат за 3:1.

"Доволни сме от трите точки. Не влязохме добре в мача. Той се разви по най-лошия начин, вкараха ни гол. Но сме доволни от желанието и себераздаването. Имаше още две-три ситуации, в които можеха да ни вкарат гол, но после взехме инициативата и заслужено победихме.

Хубаво е, че изравнихме преди почивката, но не бяхме сигурни, че ако продължаваме да играем така, ще вкараме още голове.

Людмил Киров: Започнахме да правим грешки след грешки

Людмил Киров: Започнахме да правим грешки след грешки

Наставникът на Дунав не бе доволен от тима си, който загуби от Славия с 1:3.

Имаме силни футболисти в атака и гледаме да правим ротации. Всеки трябва да се доказва. Филип Кръстев доста израсна, но не е само той, има още две-три момчета. В школата има още доста таланти", похвали Кушев талантите на Славия.

"Предстои най-старото столично дерби. Това са най-хубавите мачове. Надявам се да покажем добра игра. При тях има напрежение, знаем техните проблеми, но нас това не ни интересува", допълни Кушев по повод предстоящия двубой на белите срещу Левски в края на седмицата.

Славия победи Дунав с 3:1 в "Овча Купел"

Славия не срещна трудности с Дунав

"Белите" не срещнаха особени проблеми с "драконите"