Мартин Кушев беше изключително щастлив след победата на Славия над Царско село с 1:0. Кушев води отбора в този двубой, защото се изчаква новият наставник Александър Тарханов да уреди документите си. Ето какво сподели той:

Славия победи Царско село с 1:0

Славия сложи край на серията без победа след труден успех срещу Царско село

Филип Кръстев вкара безценното попадение.

"Важен е резултатът. Това е дългоочаквана победа и всички я искахме. Доволни сме, че успяхме. Имаше доста борба по терена и отборът на Царско село също имаше своите възможности. Мисля, че контролирахме мача, те играха повече на контраатака. Много желание имаше при нас за тази победа и доста сериозно тренираха момчетата. Атаката при гола се разви добре и центрирането бе доста добро.

Това говорихме, че при статични положения имаме доста пропуски и ни трябва по-добра концентрация. Колкото и да говорим, знам, че когато тръгнеш в първенството с 1 точка от няколко мача има едно напрежение и страх да не загубиш пак. Има припряност малко в нашите действия, но с победите всичко ще си дойде на мястото. За мен този успех е много важен и дойде точно навреме. Всички, които работим тук, искаме да се върнем към победите".