Помощник-треньорът на Славия - Мартин Кушев призна превъзходството на днешния опонент на "белите" Лудогорец, победил ги с 0:3 в Разград.

"Има много причини за загубата днес. Заслужена победа за Лудогорец днес. През първото полувреме стояхме доста добре. Но последния пас не ни вървеше. През втората част направихме много грешки. И отбор като Лудогорец ги използва.

Може би първият гол много повлия. Може би има психология. Но Лудогорец стояха много добре. Нашият отбор имаше желание, но днес не се получаваш.

Не е приятно за всичко 90 минути да полагаш всички усилия и да не спечелиш. Миналата седмица беше така, сега пак бе така", добави той.

"Янис Карабельов имаше проблеми в гърба след мача с Черно море и затова днес не игра. Всички виждаме какво израстване има във Филип Кръстев. Той ще носи лентата. Ако Янис напусне имаме футболисти. Те за това са тук - да покажат, че имат място в състава. Ще търсим нови попълнения. Търсим играчи за всички линии, но за момента не се получава. Загорчич бе доста изнервен и до преди малко имаше разговор в съблекалнята", добави Кушев.

Лудогорец победи Славия с 3:0 в мач от втория кръг на Първа лига

Лудогорец тушира напрежението в своите редици след класика срещу Славия

Класика за селекцията на Павел Върба, добър дебют за испанския нападател Марин