Казах на Киро Десподов да не занимава цяла България с неговите лъжи. Това заяви вратарят на Славия Георги Петков.

Ето какво добави той:

"Нямам отговор от него. Казах на Сашо да влезе по-твърдо и да играе за единоборство. Това са ми точните думи", заяви стражът, по повод обвиненията на футболиста на ЦСКА, че той подвикнал от пейката на Александър Александров да му счупи крака.

"Аз съм преживявал такава контузия за разлика от него и знам колко е тежко 8 месеца да си извън игра. На най-големия си враг не бих пожелал да направи такова нещо. Просто не знам от къде дойде тази негова постъпка, с това изказване.

Десподов изригна срещу Гошо Петков: Съжалявам, че ми е съотборник в националния отбор!

Десподов изригна срещу Гошо Петков: Съжалявам, че ми е съотборник в националния отбор!

"Вече нямам никакъв респект към него", заяви звездата на ЦСКА

Нямам идея от къде е дошло това нещо. Никакъв проблем не съм имал с него, но и никога не съм бил приятел с него. Имаме професионални отношения. Днес в съблекалнята всеки се учуди на това изказване от негова страна. Мога да му дам един съвет да гледа в неговия отбор какво означава мъже - това са Бодуров, това са Манолев. Което трябва да му подскаже, че тези двама човека ги давам за пример. Той е по-малък и да се вгледа в тях.

Снимка 392933

Източник: LAP.bg

Най-хубавото е, че чух, че щели да ни извикат в БФС и много се радвам, че ще се видим. Да видя той как ще ме погледне в очите след това негово изказване. Всичко мога да кажа, да го обидя или друго, но да му пожелая да се контузи, това нещо от моята уста не може да излезе.

За нас беше важно да спечелим мача с ЦСКА. Никой не очакваше, че Славия ще го спечели, но ето. Спечелихме си мача, много важни три точки за нас. Просто решение на треньорите е да не играя аз. Те решават в кой мач да играя. Радвам се за Стериакис, че направи този мач, спаси доста положения и доказа, че има качества, с който заслужава да е вратар на Славия", каза Петков.

Скандалът се разраства - Дисциплинарната комисия призова Десподов и Гошо Петков

Скандалът се разраства - Дисциплинарната комисия призова Десподов и Гошо Петков

От БФС ще изслушат мненията им относно скандала по време на Славия - ЦСКА