Филип Кръстев коментира загубата на Славия от Черно море. Ето какво каза играчът на "белите":

"Мачът се разви много лошо за нас. В началото вкарахме гол, но след това не успяхме по никакъв начин да покажем хубава игра и те много бързо върнаха попадението. След това се пропукахме и се получи ситуацията с червения картон. Оттам всичко тръгна надолу и беше много слаб мач за нас.

Може би червеният картон ни привърши, но и слабата игра и липсата на агресия. Всички фактори са важни в този мач, но най-вече червения картон беше повратната точка в мача. Много странно е това, което се случи през последните няколко месеца, защото миналата година имахме страшно силен отбор и можехме да се състезаваме с всеки един отбор и дори бяхме сред най-добрите отбори в България.

Тази година много неща са различни и не сме същия тим - не играем със същия хъс и настроение. Все едно няма вдъхновение в нас и е тежка ситуацията, но ще трябва да работим.

Мисля за чужбина, но съм концентриран в оставащите ми мачове за Славия. Искам да дам максималното и да помогна на отбора, за да постигне възможно най-добрите резултати", каза Кръстев.

Черно море победи Славия с 3:2

Маестрото на Черно море с нови два гола, "Тича" се преклони пред футболното наследство, завещано от Никола Спасов

Курьор вече с 15 гола в шампионата