Димитър Бербатов коментира последните изявления на Венцеслав Стефанов в медийното пространство. Според голмайстора на националния отбор за всички времена босът на Славия се опитва да е "последна инстанция за всичко".

Припомняме, че Стефанов коментира за разликата между Бербатов и Емил Костадинов по-рано тази седмица.

Ето какво написа Бербо в блога си без редакторска намеса:

Венци Стефанов: Разликата между Бербатов и Костадинов? Все едно да сравняваш Лом с Лондон!

Венци Стефанов: Разликата между Бербатов и Костадинов? Все едно да сравняваш Лом с Лондон!

"Константин Папазов помогна за спасението на Левски. Той беше като апостол - ходеше и търсеше решение"

"Изявите му показват колко е объркано всичко в някои сфери на живота. И колко страх има, ако аз или други хора тръгнат да влизат в управлението на футбола ни! Защото аз символизирам промяната, а тя не се иска и не се търси от определени хора! И нормално, Венци мина 70 години и няма място в следващия Изпълнителен комитет. Но всъщност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изявленията му, когато говори за други хора, толкова често се чува откровен расизъм, дискриминация, лъжи, че се чудя как му дават поле за изява?"

Снимка 512881

Източник: LAP.bg

"Да вярваш думата на този човек, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф!"

"Само питайте някои от неговите футболисти или бивши треньори! Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора, за които злобата и интригите са ежедневно занимание. "Майната ви", която видяхме че се получи пак преди известно време, точно поради същите причини. И пак ще се случи, ако се продължава по същия начин", сподели Димитър Бербатов.