Треньорът на Славия в днешния мач - Ангел Славков, говори след петата поредна загуба на "белите". Столичани отстъпиха с 1:2 на Арда в Кърджали. 

"Искам да честитя победата на домакините. Благодаря на нашите момчета, които се раздадоха до последната секунда, проявиха характер до последно. Някои индивидуални грешки не дадоха възможност да си тръгнем с точка оттук."

"За 3 дни променихме агресията, манталитета, това играчите да се борят на терена и да играят по най-добрия начин. Някои неща се получиха, други не. Г-н Тарханов поема отбора и ще има време да промени нещата."

"Отборът на Арда е добър, с бързи футболисти в нападение. Исках да опитам ние да диктуваме темпото, затова излязохме с четирима полузащитници, които да владеят топката възможно най-много и да убиват темпото на противника. Беше им трудно с някои задачи, които аз имах. Индивидуални грешки, нелепи подавания, хоризонтални пасове, които изрично бях забранил, дадоха възможност на Арда да направи бързи контраатаки, откъдето дойде и голът", добави Славков.

"Може би имаше и умора в някои футболисти. Затова направих промените, за да вдигна нивото на отбора. За мен голът на Кръстев бе чист гол."

"Във футбола и в живота трябва не само усилие. Днес спортното щастие не бе на наша страна. Един уникален Георги Петков остава най-добрият вратар на България, дори на тази възраст. Дано подобри всички футболни рекорди в света."

"Сега си има треньор, който си поема нещата, видя проблемите. Това са много млади момчета, има още няколко млади, чиито документи скоро ще се оправят. В някои мачове отборът игра много добре, просто наистина нямаше шанс. Когато има промени, новите трябва да свикват с играта. Има притеснения заради едната точка, но нещата ще бъдат решени с много труд, работа и старание", завърши Славков.

Арда победи Славия с 2:1 у дома

Арда излезе трети след обрат над Славия, "белите" продължават да затъват

Тимът на Николай Киров се наложи с 2:1 над столичани