Направилият повторен дебют начело на Славия - Александър Тарханов, е на мнение, че ако "белите" играят така, както при успеха над Левски тази вечер, то пред селекцията на столичани предстоят много по-добри дни. Ето какво още каза той:

Славия победи Левски с 1:0 в най-старото столично дерби на efbet Лига

Сладък триумф за Славия в най-старото столично дерби, две грешки провалиха Левски

Калоян Кръстев се превърна в герой за "белите"

"Отсъствах четири години. Сега заварих много млади играчи. Имам впечатление от мача срещу Монтана. На младите играчи трябва да се обърне много внимание и много работа да свършат. За мен не е изненада. Някой от младите играчи ги познавам като Калоян Кръстев. По мое време бяха и други млади футболисти, които сега не са тук.

Георги Петков: Не знам каква беше тази агресия срещу Кабов

Георги Петков: Не знам каква беше тази агресия срещу Кабов

"Ако обръщах внимание на всеки, отдавна да съм приключил с футбола"

Моят стил на работа включва много тренировки в техническо отношение. Искам да увеличат скоростта и футболът да изглежда по друг начин за зрителите. В състава има доста промени и нови играчи. Това са част от причините отборът да се намира на това място в класирането.

Георги Петков е великолепен играч. Лошо е, че играч като Филип Кръстев се контузи, но е хубаво, че имаме играчи като Стоев и Рангелов, които могат да го заменят. Ако играем като днес, нещата коренно ще се променят", каза още Александър Тарханов.

Венцеслав Стефанов: Феновете на Левски защо не стояха по дърветата?

Венци Стефанов: Феновете на Левски защо не стояха по дърветата?

"Такава вандалщина! Полицията да вземе мерки!"