Старши треньорът на Септември (София) Светослав Петров коментира равенството 0:0 с Левски.

"Няма как да не бъда доволен след играта, която показахме. Планът за мача ни беше да затворим пространствата, в които са добри офанзивните играчи на Левски. Имахме ги ситуациите и през първото, и през второто полувреме. Донякъде имахме липсва на шанс, а и на умения. За една седмица се радвам, че момчетата разбраха това, което искаме. Много съм доволен от мача и искам да благодаря на всички наши футболисти.

Мъри: С малко повече агресия ще излезем от това положение

Мъри: С малко повече агресия ще излезем от това положение

"От всичко по малко ни липсваше"

Ще разчитам най-вече на играчите, защото спрямо тях и контузиите ще определяме схемата, както и според противника и функционалното състояние на футболистите. Мартин Стойчев е със счупена ключица.

 Като цяло от себераздаването и играта в защита съм изключително доволен. Съжалявам за моментите, в които можехме да осъществи по-трайно владение на топката. Не успяхме да развием по най-добрия начин атаките си.

Всичко зависи от работата на футболистите. По тази логика трябва да сменят треньорите през кръг, за да може футболистите да имат мотивация. Благодаря на футболистите, че се приспособиха към новия треньорски екип. Този успех се дължи изцяло на труда на футболистите", заяви Петров.