Треньорът на Септември (София) - Светослав Петров остана много доволен от успеха на тима му с 2:1 като гост на Берое в мач от 22-ия кръг на efbet Лига.

"Щом сме победили, значи победата е заслужена. Благодаря на всички футболисти. Искам да отлича целия отбор, защото и в мачовете с Арда, и с ЦСКА, и с Локо (София) не играхме лошо, но не взехме пълния комплект точки. Искам да отлича Митко Костадинов за отношението му през последните седмици. Въпреки че не започна, той запази концентрация и нещата му се получиха.

Когато отборът побеждава, настроението е приповдигнато и се работи по-добре. Във футбола за добро или за лошо има нов мач всяка седмица и ако не запазим концентрация, всичко може да се срине.

Зарядът и адреналинът за мача бяха големи. Няма проблем между футболистите. Искам да благодаря на домакините за организацията на мача. Това е един от най-добрите терени в България, да не кажа най-добрият по това време на годината. Радвам се, че победихме и се надяваме да продължим да израстваме. Надявам се тази победа да бъде повратната точка и да започнем да вървим нагоре", каза Петров.

Септември (София) победи Берое с 2:1 в мач от efbet Лига

Септември (София) обърна Берое, ВАР отмени изравнителен гол на заралии в края на мача

Вижте подробности