Наставникът на Септември - Светослав Петров остана изключително разочарован от грубите индивидуални грешки на неговите играчи при загубата от Славия с 1:2. Някогашният полузащитник на ЦСКА сподели, че ситуацията за септемврийци става все по-тежка с оглед петте последователни загуби.

"Пореден мач груби индивиудални грешки. Вече и аз не знам какво да кажа. Цяла седмица тренираме, противодействаме, като дойде 40-та минута. След нея - гол. Втория изобщо не искам да го коментирам. Не искам да коментирам, за да не изглежда, че се оправдавам".

Загорчич: Доволен съм само от резултата, вече тръгваме нагоре

Загорчич: Доволен съм само от резултата, вече тръгваме нагоре

Той заяви, че тимът му "вече тръгва нагоре" и гледа смело към двубоя с Локомотив (Пловдив)

"От всички по малко. На това отдавам грешките. Не съм в главите на играчите. Недопустимо е футболисти с претенции да взимат такива решения".

"То не е само този мач. И в други уж играем добре и опитваме - 0 точки. Липса на концентрация и майсторство. Щом не е гол, причините са много. На мен лично ми е смешно, когато близките ми кажат, че не играем лошо. Опитваме, но все нула точки".

Славия победи Септември с 2:1 в мач от 28-ия кръг на efbet Лига

Славия потрепери, но взе своето срещу Септември и поне временно е в Топ 6

Ценнен успех за "белите"

"Ситуацията става все по-тежка. Ако не си вземем бележки, така както треньорите носят отговорност, ако и играчите не поемат такава, няма да стане по-добре".

"Ако знам кой ще сбърка или няма да го пусна, или ще предприемем действия. Жалкото е, че всеки мач различен играч прави грешки. Ако допускаме такива голове, никога няма да вземем точки".