Старши треньорът на Септември Светослав Петров беше доста афектиран след загубата с 1:3 от ФК ЦСКА 1948. Ето какво каза той след двубоя.

"Обърка се... Какво се обърка? Много съм афектиран, обърка се личната отговорност на някои от играчите. Знаехме как ще играят, какво търсят. Корнерите - изрично сложихме човек на близката греда, казахме да не се правят фалове пред наказателното поле, говорихме за тъчовете и ни вкараха точно от това, което искахме да предотвратим. Вбесява ме това. Ако не поемат футболистите отговорност, много трудно ще трупаме точки. Играха добре първото полувреме, но какво от това", започна Петров.

Септември - ФК ЦСКА 1948 1:3 в мач от efbet Лига

ФК ЦСКА 1948 не срещна проблеми срещу Септември, Чочев с нови два гола на сметката си

Вижте подробности

"При един изключително равностоен мач една грешка и едно статично положение го решава. Почваме второто полувреме с енергия. От тъч за противника, изпускаме си хората. Не искам да отегчавам зрителите. Работихме цяла седмица да не допускаме такива голове. Върхът щеше да е Динков да вкара от статично положение", добави той.

"Голът си е гол. В началото на второто полувреме с тази енергия, която излязохме, трябваше да я превъплътим. Опитахме се да вкараме нови хора да обърнат мача, но не се получи".

"Малко моите разбирания са по-различни. Прекалено много в България се говори за мотивация. Ако нашите играчи не им дава мотивация шансът да се развиват и да отидат в по-голям клуб... всеки сам си избира пътя в живота и кариера. Аз съм на мнение, че няма случайни неща във футбола. Когато работиш, ще постигнем все някога успеха", каза още наставникът на Септември.