Треньорът на столичния Септември (София) - Светослав Петров остана много доволен от играта на тима си при успеха срещу Ботев (Пловдив).

"Няма как да не съм доволен от играта и победата. Говорихме се с момчетата, че досега играхме добре, но трябва и да печелим. Направихме го вече в два мача поред. Отборът расте", зарадва се специалистът.

"Футболистите играят за себе си и се надявам, че някои от тях ще отидат и на по-добри места. Дано Сами (б. а. - Александров) да успее да се наложи в ЦСКА. Красиан Колев има леки психологически проблеми, дано не ме слуша сега, но вярвам, че може да ги преодолее и да има голямо бъдеще във футбола", каза още младият треньор.

"Мен ме интересува моят отбор, конкурентите ни да мислят за тяхната игра. Винаги съм казвал, че нацианалният отбор е лицето на българския футбол. Няма да давам съвети на селекционера Младен Кръстаич, но когато играят повече млади българи, това е добре за тима", добави той.

"Гостуването на Черно море ще бъде един от най-трудните ни мачове през сезона. Изключително уважавам Илиан Илиев и Петьо Костадинов. Те са един от отборите, които играят най-добре у дома", завърши Светослав Петров.

Септември (София) победи Ботев (Пловдив) с 2:1 в мач от efbet Лига

Септември (Сф) се добра до победа над Ботев (Пд) на разораната нива на "Васил Левски"

Вижте подробности