Старши треньорът на Септември Светослав Петров заяви, че е доволен от неговия отбор след нулевото равенство срещу Ботев във Враца.

"Доволен съм от резултата. Доволен съм, че до края се бихме и се опитахме да запазим точката. Има доста неща, които не ми харесаха в контрола на топката. Липсваше ни самочувствие и спокойствие. Това всичко е процес. Трябва да работим повече. В ситуациите, в които имахме топката, не ми харесаха нещата, особено използването на бързите хора напред, за да вкараме гол", каза Петров.

Ботев (Вр) и Септември се занулиха под гъстата мъгла във Враца

Ботев (Вр) и Септември се занулиха под гъстата мъгла във Враца

Отменен гол на Чавдар Ивайлов в края коства победата на врачани

"Не мисля, че бях креативен футболист, но доста неща трябва да работим. Много от нещата не ми харесват. Заради програмата налагаше се един мач да играем с трима защитници, един с четирима. Нямахме време да работим индивидуално. Хубавото е, че имаме само една загуба от Лудогорец и успяхме да спечелим точки. За мен можеше да спечелим повече точки. Имаме да изиграем още един мач, да се надяваме два мача за Купата и се надявам през подготовката да свършим работата, която имаме, и отборът да изглежда по по-различен начин", добави той.

"Предстои ни един тежък мач в Крумовград, на негостоприемен терен, но имаме своите шансове. След това ще мислим евентуално за мача с ЦСКА. Дай Боже да няма контузени, всички да се възстановят и да покажем една добра игра".

"Не искам да мисля за мача с ЦСКА, ами за следващия мач. През един мач да мислим е непрофесионално от моя гледна точка, най-малкото".

"Пожелавам на всеки един от младите футболисти да има късмета и възможността да играе в по-голям отбор. Това е идеята на клуба - да развиваме млади футболисти и да им даваме път напред. Нашият президент не спира никой, ако играчът го устройва и има желание. Доказали сме, че това е приоритет".

"Не сме обсъждали нищо за паузата. Искаме да завършим първенството и ще започнем да правим анализ на грешките и за всеки футболист индивидуално, за да видим къде имаме нужда от подобряване", каза още наставникът на Септември.