Старши треньорът на Септември Славко Матич коментира загубата с 0:3 от Лудогорец.

"Честито на Лудогорец и поздравявам момчетата си. Те са храбри и чест за мен да работя с тях. Имахме четирима дебютанти в мъжкия футбол днес. Имахме доста проблеми преди мача, 8-9 играчи не бяха в групата. След това дойде и този червен картон. Беше по-добре да е дузпа, отколкото червен картон. Това е футболът. Важно е, че и с десетима играчите показаха характер. Може да си мислим какво щеше да стане, ако бяхме 11 на 11, но играхме срещу голям отбор. Имам много храбър отбор, който уважава всеки съперник, но иска да играе своята игра във всеки мач. Това е бъдещето на България и на българския футбол. Доволен съм от тях. Ще търсим повече точки в други мачове.

Лудогорец победи Септември с 3:0 в efbet Лига

Лудогорец започна убедително новия сезон и надви новака Септември

Сантата, Каули и Сотириу точни за победата

Ако иска да надграждаме, то трябва да гледаме към европейските стандарти. Гледаме да играем силно в атака. Имахме проблем след червения картон. Доволен съм от представянето, но не и резултата, разбира се.

Надявам се, че ще сме по-силни от следващия мач. Не търся алиби. Искаме да залагаме на млади момчета, които са бъдещето на клуба", завърши Матич.