Треньорът на Септември Славко Матич заяви, че групата от футболисти, на която може да разчита за днешния мач с Хебър е далеч по-добра от тази срещу Лудогорец.

"Надявам се да стане добър мач и младите да играят по начина, по който искам. Това винаги го говорим и повтаряме. Трябва да гласуваме доверие на младите играчи, а когато го правиш, трябва да се въоръжиш и с търпение. Имаме своите кадрови проблеми, но имаме и играчи, които се връщат след наказания и контузии. Мирза Делимеджац и Мартин Стоянов вече са картотекирани и са на разположение за предстоящата среща. Ще липсва Пешов, който е наказан, както и Илия Миланов и Александър Тодоров, които не са възстановени, всички останали са на линия за мача. Сега групата ни е далеч по-силна отколкото в първия двубой срещу Лудогорец. Костадинов тренира на пълни обороти също. Тази седмица направихме 10 тренировки, в които мисля, че постигнахме нужните резултати", каза Матич, цитиран от "Мач Телеграф".

Хебър - Септември 1:3 (Развой на срещата по минути)
на живо

Хебър - Септември 1:3 (Развой на срещата по минути)

Интересен двубой с четири попадения

"Успяхме да разучим силните и слабите страни на Хебър. Тръгнаха добре тази година и се надявам да успеем да ги победим. Аз искам момчетата да демонстрират самочувствие и настроение", добави сърбинът.