Зинедин Зидан пое вината за загубата на Реал (Мадрид) от Шахтьор (Донецк) в групите на Шампионска лига.

Ето какво каза Зизу след последния съдийски сигнал в двубоя:

"Лош момент. Първата част... Не толкова заради играчите, те са на терена и тичат. Проблемът е, че не видях отбора така, както исках, и когато това се случва, вината е изцяло моя.

По-добре е, че реагирахме през второто полувреме, защото футболистите не заслужават това. Те са шампиони и загубата ме подразни.

Аз съм отговорен за нея, трябва да потърся решения, за да не се случва отново. Ще се опитам да го направя. Играчите са на терена и се нуждаят от решения", коментира Зидан.

В Реал (Мадрид) си припомниха кошмарните мачове с Байерн и Лион

В Реал (Мадрид) си припомниха кошмарните мачове с Байерн и Лион

Снощи отборът отстъпи пред Шахтьор с 2:3 в Шампионската лига

"Липсваше ни надежда, не влязохме в мача както си знаем. Сега сме в труден момент. Имаше реакция от играчите на терена. Не успяхме да изравним. Сега ще размишлявам. Промените бяха заради натрупването на мачове, защото това са футболисти, които никога не почиват. На всеки три дни имаме мач, но нямаме оправдание. Това са решения, взети от мен, и трябва да намеря това, което отново ще ни направи силни и победители. Разполагам с малко дни да го направя.

Ще видим за мача с Барселона. Сега трябва да анализираме този двубой и след това да се подготвим за следващия. Знаем, че събота бързо ще дойде", допълни наставникът на Реал.

Резервите на Шахтьор направиха за смях Реал (Мадрид)

Резервите на Шахтьор направиха за смях Реал (Мадрид)

"Миньорите" вкараха три гола за едно полувреме на "белите"