Бъдещото попълнение на Манчестър Юнайтед - Рафаел Варан използва социалните мрежи, за да се сбогува по емоционален начин с досегашния си клуб Реал (Мадрид), където прекара 10 успешни сезона.

"Последните няколко дни бяха натоварени с много емоции и чувства, които сега искам да споделя с всички вас. След 10 невероятни и прекрасни години в Реал Мадрид, който винаги ще нося в сърцето си, дойде денят, в който да се сбогувам. Откакто пристигнах през 2011-а, ние надхвърлихме всички очаквания и постигнахме неща, за които никога не си бях мечтал.

Бих искал да поднеса своите благодарности към всички треньори и хора, които работят или са работили в клуба, за всичко, което са сторили за мен. Големи благодарности и към всички мадридисти, които винаги са ми давали голяма обич и със своите големи очаквания са ме карали да давам максимума от себе си и да се боря за всеки успех.

Имах честта да деля една съблекалня с най-добрите играчи в света. Неизброими победи, които никога няма да забравя, особено "Десетата". Давам си сметка, че беше голяма привилегия да изживея тези толкова специални моменти. Накрая, искам да благодаря на всички испанци и най-вече на Мадрид, където се родиха двете ми деца. Тази страна винаги ще бъде специална за мен. Беше невероятно пътуване във всеки един смисъл. Тръгвам си с усещането, че дадох всичко от себе си, и не бих променил абсолютно нищо в тази наша история. Започва една нова глава...", написа Варан в Инстаграм.

Дани Карвахал преподписа с Реал (Мадрид)

Дани Карвахал преподписа с Реал (Мадрид)

До 2025 година