Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази надежда, че бразилецът Винисиус Жуниор и французинът Едуардо Камавинга ще подновят тренировки през месец януари.

"Мисля, че трябва да изчакаме следващата година и когато се върнат, ще бъдат готови за максимални натоварвания", каза италианецът на пресконференцията си преди шампионатния мач срещу Бетис.

Винисиус контузи лявото си бедро на 16 ноември по време на мача на Бразилия срещу Колумбия (1:2) в световните квалификации. Камавинга скъса външна връзка на дясното коляно по време на тренировка на Франция в средата на ноември.

Що се отнася до Арда Гюлер, който още не е направил дебют за Реал заради травма на бедрото, Анчелоти каза, че той е "в последната фаза на възстановяването си".

"Трябва малко индивидуална работа, мисля, че ще бъде готов, но не знам дали за последните мачове от година или първите през новата", каза треньорът.

Италианският специалист отрече информацията, че англичанинът Джуд Белингам трябва да оперира рамото си. "Той трябва да прави специфични упражнения, но няма проблем да играе и е все по-добре", каза Анчелоти.

Винисиус стартира кампания за борба срещу расизма

Винисиус стартира кампания за борба срещу расизма

Под слогана "Расизъм, не се правете, че не го виждате"