Футболистът на Реал (Мадрид) Еден Азар даде мнението си за равенството 1:1 срещу Челси в първи полуфинален мач от Шампионската лига. Белгиецът е на мнение, че резултатът можеше да е по-добър за "кралете", но и по-лош. 

"Можеше да е по-зле, но можеше да е и по-добре. Предстои ни втори мач и отиваме там, за да спечелим. Нека вървим стъпка по стъпка. Разбира се, че искам да играя, но в последния мач записах 15 минути, днес поиграх малко повече. Дано успея да направя два-три силни мача до края на сезона. Искам да съм готов за тях. Чувствам се по-добре, тялото ми е силно, в момента просто се радвам, че отново мога да играя", заяви Азар.

"Винаги е приятно да играеш срещу приятели. Все още имам такива в Челси, но сега съм футболист на Реал и искам да побеждавам. Няма значение дали противникът е Челси или някой друг. Но бе приятно да видя познати лица. Трябва да попитате треньора дали ще направи промени за втория мач. Той решава кой ще играе. Може да се върнем към схема с четирима в защита, но това ще реши треньорът. Ние пък ще направим всичко възможно, за да се представим по най-добрия начин", допълни халфът.

Реал (Мадрид) и Челси завършиха наравно 1:1 в първи полуфинален мач от Шампионската лига

Голово равенство в Мадрид остави неразрешен спора между Реал и Челси

1:1 в първия полуфинал между двата тима в Шампионската лига