Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред медиите преди мача на тима си срещу Валенсия в Ли Лига. Италианецът заяви, че предстои много труден двубой за отбора.

"Трябва да запазим добрата диманика от последните ни мачове. Харесва ми начина, по който играе тимът на Валенсия. Те са динамичен и добре организиран отбор. Нужна е да играем много добре, за да спечелим трите точки", сигурен е специалистът.

Реал Мадрид удължи договора на Валверде

Реал Мадрид удължи договора на Валверде

Контрактът е до 2028 година

"Белингам казва, че се чувства добре. Днес тренира нормално. На линия и ако не се случи нещо непредвидено в оставащите до мача часове, трябва да играе", каза Анчелоти за английската звезда на отбора.

"Има време играчите на Реал да преподпишат договорите си. Бъдещето на клуба е с тези футболисти, а наястощето е този отбор. Младите играчи нямат проблем да подпишат нови договори, защото им много харесва тук", смята той.

Реал Мадрид удължи договора на Валверде

Реал Мадрид удължи договора на Валверде

Контрактът е до 2028 година

"За съжаление Гюлер се контузи преди мача с Брага. Изглеждаше безобидно, но изпитва болки. Не мисля, че е сериозно. Той е депресиран, защото е млад и иска да играе и помага. За него е крачка назад, но е нужно да се възстанови напълно. Първата му контузия бе скъсване на менискус миналата година.

Беше опериран, но при тези травми при възстановяването може да имаш мускулни проблеми, защото променяш стойката си. Точно това се случи. Бъдещето му е хубаво. Той има голям талант. Разбирам, че е разочарован, но това е само мускулен проблем. Имам личен опит, защото когато бях на 21 години, трябваше да спра за две години, а след това се върнах. Бъдещето на Гюлер не е под въпрос", сигурен е Карло Анчелоти.