Агентът и съпруга на Мауро Икарди - Уанда Нара, говори след трансфера на нападателя от Интер в ПСЖ. Аржентинецът премина на "Парк де Пренс" под наем с опция за закупуване. 

"Не е развод, Мауро и Интер са като влюбени, които в момента размишляват върху връзката си. Тя се влоши заради много неразбирателства, но желанието му да играе за Интер и любовта към феновете остават.

В Интер се нуждаеха от трансфера на Икарди. Мауро никога не би напуснал клуба като капитан. Отнеха му лентата, за да го продадат, това им беше стратегията. Миналата година той отказа да премине в друг отбор. Отговори им: "Аз съм капитанът и няма да си тръгна".

Ще видим за кого цялата тази ситуация се е развила по-добре. Никога не съм имала съмнения около Икарди. Получих 15 оферти, Марота също знаеше за тях. Изчакахме до последния ден на трансферния прозорец не защото сме луди - знаем цената на Икарди. Съдебният спор не беше за пари. Само невежите вярват в това. Ако беше за пари, щеше да напусне още преди 3-4 години, когато Интер не играеше в Шампионската лига. Той остана от любов. Искаше да бъде върнат в тима и да тренира.

Икарди беше капитан на Интер, той никога не би преминал в Ювентус. С Паратичи сме приятели, той беше заинтересован и ще продължим да поддължаме връзка. Икарди обича да играе в Италия", заяви Уанда Нара.

Икарди: Нямам търпение да играя на "Парк де пренс"

Икарди: Нямам търпение да играя на "Парк де пренс"

"Убеден съм, че разполагаме с всичко нужно, за да стигнем далеч"