Наставникът на ПСЖ Томас Тухел говори след разгромната победа на своя отбор с 5:0 над Галатасарай в последен мач от груповата фаза на Шампионската лига. 

"Чувствам се по същия начин, както след мача с Монпелие. Доволен съм от представянето ни и от показания дух. Отново играхме в схема 4-4-2 и се справихме добре като отбор. Оставихме малко пространства за съперника успявахме да спечелим топката в половината на съперника и това ни даваше възможност бързо за бърза транзиция в атака. Видях голям дух от отбора. Продължаваме да трупаме увереност във възможностите си. 

Неймар показа колко е важен за нас още в мача с Монпелие. Той е ключов играч и става все по-добър. Днес работи много и спечели много топки, с което помогна в защита. Вижда се, че започва да намира най-добрата си форма. Вече му е доста по-лесно да набира скорост. Освен това той направи голям жест, че даде топката на Кавани да изпълни дузпата. Всеки може да види, че той е много чувствителен Той даде топката на Еди и това е важен знак за всички в отбора", заяви Тухел. 

ПСЖ разби Галатасарай с 5:0 в Шампионската лига

ПСЖ се развихри и бързо приключи мечтите на Галатасарай

Успех с 5:0 за "принцовете", силен мач на Неймар и Мбапе