Серхио Рамос постепенно свиква с новите условия в Пари Сен Жермен. След пристигането си във Франция централният защитник все пак не забравя и случките в миналото със свое участие.

"Харесва ми да играя в един отбор с най-добрите играчи в света, както и срещу тях. Меси е един от тези - той е един от най-добрите. Винаги съм казвал, че той ще намери място в моя персонален топ състав", коментира Рамос.

Той също така не пропусна да каже и кой най-редовно го е стимулирал да осъществи трансфера в Париж.

Неймар убедил Рамос да подпише с ПСЖ

Неймар убедил Рамос да подпише с ПСЖ

Преди да подпишете договор с нов клуб, винаги е добра идея да говорите с няколко играч, споделя бранителят

"Независимо от това, че Неймар игра за Барселона, а аз за Реал, винаги съм имал добри отношения с него в годините на съперничество. Докато мислех къде да продължа кариерата си, той постоянно ми пращаше съобщения да дойда в Париж. Такова внимание винаги се цени", каза още Рамос.

"Имам отлични отношения с Пабло Сарабия и Кейлор Навас, който буквално мой брат по времето, когато беше в Реал. Добре се познавам и с Мауро Икарди. Като цяло ми беше доста лесно да вляза в съблекалнята на Пари Сен Жермен, благодарен съм на играчите, че ме приеха така. ПСЖ е отбор, който е на крачка от победа в Шампионска лига, жаждата за победи никога не ме е напускала. Целта е да станем шампиони на Франция и да вземем трофея от Шампионска лига", коментира още сърцатия защитник.

Първи ден на Серхио Рамос в базата на ПСЖ

Първи ден на Серхио Рамос в базата на ПСЖ

Защитникът се видя със свои стари приятели

"Мечтите винаги трябва да съществуват, манталитетът ми се промени, никога не съм мечтал за това, което съм постигнал. Имам пет трофея от Шампионска лига с Реал, искам такъв и с Пари Сен Жермен", продължи играчът.

В момента ПСЖ води подготовка за новия сезон, а първият съперник за Суперкупата на Франция срещу Лил на 1 август.