Наставникът на Пари Сен Жермен Луис Енрике отправи специални похвали към младия Уорън Заир-Емери, заради силното му представяне през този сезон, в който има 3 гола и 6 асистенции в 28 мача от всички турнири.

"Не виждам никаква разлика в нито един от моите играчи тази седмица. Това, което предстои и това, което имаме в това близко бъдеще, е много важен мач за нас. Много е важен, защото трябва да покажем, че все още сме във форма срещу всеки отбор. Ние сме отбор, който ще се бори за всичко. Не можем да се отпуснем в нито един мач. Това е целта ми като треньор", заяви Енрике на пресконференцията преди мача срещу Рен от Лига 1.

"За Уорън е невъзможно да говоря какво очаквах от него, защото той надмина очакванията ми. Искам да говоря за способността му да играе въз основа на това, от което се нуждаят съотборниците му. Никога не съм виждал играч с толкова много интелект да прави това, да разбира и компенсира това, което правят съотборниците му. Това е нещо, което почти никой не вижда. Фантастичен е. Той е ключов играч за нас", сподели Луис Енрике по повод представянето на 17-годишния халф.

Луис Енрике предупреди: В реванша Сосиедад ще бъде още по-силен

Луис Енрике предупреди: В реванша Сосиедад ще бъде още по-силен

Ето какво каза