Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, обясни, че не той, а ръководството на френския футболен шампион е взело решение да наложи санкция на звездата на отбора Лионел Меси.

Меси е наказан с отстраняване от състава за две седмици заради неразрешено пътуване до Саудитска Арабия, когато е трябвало да тренира с парижани след загубата с 1:3 от Лориен за първенство в неделя.

Меси получи многомилионната оферта от Ал Хилал

Меси получи многомилионната оферта от Ал Хилал

400 млн. долара на сезон, не е зле, нали?

Аржентинският нападател, който през юни ще навърши 36 години, е получил конкретна оферта да се присъедини към саудитския клуб Ал-Хилал, според източник на Ройтерс, тъй като той не планира да поднови изтичащия си през лятото договор с ПСЖ.

"Бях информиран от Борда в началото на седмицата за решението за наказание на Меси. Нямам право да го коментирам", заяви Галтие на пресконференция преди неделния мач от Лига 1 срещу Троа.

Разкриха списък с 14 играчи, които ПСЖ е набелязал

Разкриха списък с 14 играчи, които ПСЖ е набелязал

Вижте любопитния списък

"Аз съм просто служител на клуба...Решението няма нищо общо с мен. Просто то беше сведено до мен. За съжаление това наказание се прибавя към слабите ни игри напоследък, не мога да го скрия. Периодът не е добър за нас. Имаме поставени цели, играчите работят здраво, концентрирани сме и сме отдадени, но нещата не винаги се получават", добави специалистът.