Треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, даде пресконференция преди мача на отбора му с бившия му тим Ница в Лига 1 в събота.

"Ница започна трудно сезона. Но те имат много добри футболисти, които познават идеално Лига 1. Следя резултатите на отборите, през които съм минал. Това е клуб, където бях щастлив. Люсиен Фавр е опитен треньор и съм сигурен, че той може да ги изведе на най-високо ниво.

Марко Верати ще започне да тренира нормално от петък, но той е наказан за този мач. Меси получи почивка, той ще тренира утре. Исках да му дам почивка, пътува много, игра два мача в Съединените щати. Мбапе тренира нормално в сряда, а днес бе във фитнеса. Той ще е с нас утре.

Неймар е щастлив. Откакто съм дошъл, виждам играч, който е мотивиран, решен и бе работил още преди подготовката. Има цели с отбора и с Бразилия.

Говорихме с Мбапе. Неговият пост в ПСЖ не е същият като в националния отбор. Говорих и с Луис Кампос и Насер Ал-Келайфи. Бяхме убедени, че ни трябва футболист със специален профил, който не дойде. Килиан има повече свобода, когато до него играе Оливие Жиру. Но не мисля, че той има по-малко свобода в нашия отбор. Той е твърде интелигентен, за да намери верните решения и пространства", каза още Кристоф Галтие.

Президентът на ПСЖ скочи на Барса: Справедливо ли е? Не! Законно ли е? Не съм сигурен

Президентът на ПСЖ скочи на Барса: Справедливо ли е? Не! Законно ли е? Не съм сигурен

Вижте подробности